МЕНЮ

Муфа редуктивна

МОДИФИКАЦИИ НА ПРОДУКТА

0127010

Муфа редуктивна

9.48 лв.
  • Размер S60*6 x 1"
  • Размер S60*6 x 1"
0127011

Муфа редуктивна

9.70 лв.
  • Размер S60*6 x 1 1/2"
  • Размер S60*6 x 1 1/2"
0127002

Муфа редуктивна

9.84 лв.
  • Размер S60*6 x 2"
  • Размер S60*6 x 2"

За сваляне

Модификации и параметри

Код Размер Цена Бр.
0127010 S60*6 x 1" 9.48 лв.
0127011 S60*6 x 1 1/2" 9.70 лв.
0127002 S60*6 x 2" 9.84 лв.